آموزش طراحی سایت حلیم بادمجان » آشـــپزی به سبـــک الی

حلیم بادمجان

 

مواد لازم:
گوشت بدون استخوان: نیم کیلو
بادمجان قلمی:10 عدد
عدس: 250 گرم
پیاز سرخ شده: 3 قاشق غذاخوری
کشک ساییده غلیظ:2 یا 3 فنجان
گردوی چرخ شده:2/1 فنجان
زعفران ساییده:2/1 فنجان
سیرداغ: 3قاشق غذاخوری
نعناع داغ:3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را سرخ می کنیم و عدس را خیس می کنیم.
گوشت را چند تكه كرده ، می شوییم وبا كمی روغن تفت می دهیم . سپس همراه سه لیوان آب و پیاز سرخ شده، روی شعله ملایم می گذاریم تا بپزد  سپس نمک و زردچوبه به آن می افزاییم. بعد از نیم پز شدن گوشت ، عدس خیس خورده را به آن اضافه می كنیم . بعد بادمجان های سرخ شده را به گوشت وعدس پخته اضافه می كنیم تا بادمجان ها هم بپزد و آب آن كشیده شود. سپس با گوشت كوب ، آن را می كوبیم تا كاملا" له شود. حلیم را روی حرارت قرار می دهیم وكمی آن را هم می زنیم تا مایع حلیم كشدار شود.سپس از روي حرارت بر مي داريم و كشك را به آن اضافه مي كنيم و بهم مي زنيم و آنرا در ظرف مي ریزیم و روي آن را با نعناع داغ و پياز داغ و گردو تزئين مي كنيم.
نکته : برخی از افراد بجای عدس از لوبیا سفید استفاده می کنند.

بازگشت