آموزش طراحی سایت قلیه ماهی غذای دریایی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » قلیه ماهی غذای دریایی
 

 

مواد لازم:
ماهی پوست گرفته و پاک شده: یك كیلو ( شوریده- سنگسر- هامور)
یك بوته سیر
300 گرم سبزی( گشنیز و شنبلیله)
یك بسته تمرهندی
 پیاز :یك عدد متوسط
زردچوبه و نمك به میزان لازم
یك قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
یك قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی و یا یك فنجان آب گوجه فرنگی

طرز تهیه :
ماهی را به اندازه ی تكه های 4×4 سانتی متر خرد كرده و می شوییم . ماهی كه برای قلیه ماهی استفاده می كنیم باید بدون استخوان باشد, به همین دلیل ماهی های : شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه برای تهیه این غذا مناسب هستند. سبزی این خورشت شامل شنبلیله و گشنیز، هر كدام یه میزان 150 گرم می باشد. پیاز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوری روغن، كمی تفت می دهیم. سپس سیر و شنبلیله و گشنیز خرد شده، را با آن كمی تفت می دهیم. ماهی را با كمی زردچوبه و نمك، به همراه سبزی ها تفت می دهیم. بعد شیره ی تمرهندی و رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و قلیه ماهی را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم. غذا آماده ی سرو است.
این غذا را با چلو سرو کنید. می توان به جای ماهی از تن ماهی استفاده کرد.

بازگشت