آموزش طراحی سایت پرسش از شما پاسخ از ما » آشـــپزی به سبـــک الی

» » پرسش از شما پاسخ از ما

پرسش از شما پاسخ از ما

 
قالب‌هاي تارت و پاي داراي چه ويژگي‌هائي هستند؟
اين قالب‌ها كه در انواع سراميكي، شيشه‌اي (پيركس)، فلزي و سيليكوني ساخته مي‌شوند، معمولا ديواره‌ي كنگره‌دار و كوتاهي دارند. در برخي از آنها ديواره و كف قالب جداست كه براي تهيه‌ي تارت‌هائي كه نمي‌توانيم برگردانيم مورد استفاده قرار مي‌گيرند. به اين نوع قالب – Loose base- گفته مي‌شود.
 
چرا كيك‌هاي اسفنجي مي‌بايد در قالب خنك شود؟
زيرا كيك‌هاي اسفنجي بافت بسيار نرم و ظريفي دارند و چنانچه قبل از خنك شدن كامل كيك، آن را از قالب درآوريم، ممكن است كيك شكلش را از دست بدهد! بنابراين بهتر است اينگونه كيك در قالب خنك شود.
 
قالب لوف به چه قالبي گفته مي‌شود؟
قالب لوف، قالب ديواره بلند و مستطيل شكلي است كه براي تهيه‌ي انواع نان، ترين و كيك مورد استفاده قرار مي‌گيرد. اين نوع قالب‌ها در اندازه‌ها و جنس‌هاي مختلف از قبيل سيليكوني، تفلون، سراميكي و شيشه‌اي ساخته مي‌شوند.
  چرا كيك‌هاي كره‌اي كه در قالب‌هاي ميان تهي و شكل‌دار تهيه مي‌شود، به قالب مي‌چسبد؟ راهكار حل اين مشكل چيست؟
بهتر است اين‌گونه قالب‌ها را با اسپري يا كره‌ي نرم چرب كنيد تا مطمئن شويد كه همه‌ي قسمت‌هاي قالب چرب شده است! گفتني است كه استفاده از اسپري روغن مخصوص قنادي بهترين راه است.
 
آيا براي تهيه‌ي شكلات پرتقالي، مي‌بايد تلخي پرتقال را بگيريم؟
بله مي‌بايد ابتدا پوست پرتقال‌ها را به شكل خلال‌هاي درشت خرد كنيد، سفيدي آن را دور بريزيد و در قابلمه حاوي آب‌جوش بجوشانيد. آن‌گاه پوست پرتقال‌ها را در صافي بريزيد و دو بار ديگر بجوشانيد. سپس پوست پرتقال‌ها را در آب سرد بريزيد و دو- سه بار ديگر آبش را عوض كنيد تا تلخي آن گرفته شود. اكنون شربت را بجوشانيد و پوست پرتقال‌ها را در آن بريزيد تا شفاف شوند. آن‌گاه آنها را از شربت درآوريد و در شكلات آبكرده فرو كنيد و روي كاغذ روغني يا فويل بگذاريد تا شكلات ببندد.

 آيا مي‌توانيم شكلات را روي حرارت مستقيم آب كنيم؟
خير. هرگز شكلات را روي حرارت مستقيم نگذاريد و براي آب كردن آن از روش بن‌ماري يا مايكروويو بهره بگيريد.

 چگونه مي‌توان انواع آجيل را برشته كرد؟
مي‌توانيد آجيل را هم در فر و هم در تابه روي اجاق برشته كنيد. براي به دست آوردن بهترين نتيجه، آجيل را به صورت يك لايه در سيني فر بريزيد و از انباشته كردن آنها بر روي يكديگر خودداري نمائيد تا آجيل يكنواخت برشته شود.

براي درست كردن رولت طرح‌دار در ري‌ليف‌مت، مي‌بايد آن را چرب كنيم؟
خير. قالب‌هاي سيليكوني ري‌ليف‌مت نيازي به چرب كردن ندارد!

براي براق‌تر شدن شكلات چه بايد كرد؟
پس از اتمام كار و ساختن شكلات، قالب را در فريزر بگذاريد و در حدود يك ربع صبر كنيد، سپس شكلات را از قالب بيرون آوريد. در اين‌صورت شكلات كاملا براق خواهد شد!

آيا براي نگه‌داري بهتر شكلات، آن را در يخچال بگذاريم؟
خير. بهتر است كه شكلات را در دماي محيط و جاي خنك و تاريك نگه داريد. قرار دادن شكلات در يخچال موجب ايجاد سفيدك بر روي آن خواهد شد زيرا كره‌ي كاكائوي موجود در آن سفت مي‌شود و شكلات سفيدك مي‌زند.

بازگشت