آموزش طراحی سایت قارچ شكم پر » آشـــپزی به سبـــک الی

 

قارچ شكم پر


مواد لازم:
* قارچ درشت و تازه- ۲۰ عدد* کره- ۲ قاشق غذاخوري

* سير له شده- ۲ حبه

* اسفناج خرد شده، بدون آب- ۲۸۰ گرم

* پنير مازارلا- يک ليوان

* پنير پارميزان- يک ليوان

* نمک و فلفل به مقدار کافي

 

 

طرز تهيه:
* فر را روي ۲۰۰ درجه سانتيگراد تنظيم و روشن کنيد.* ساقه ها را از قارچ جدا و آن ها را خرد کنيد.* در کره آب شده، ساقه هاي خرد شده و سير له شده را تفت دهيد تا نرم شود، سپس اسفناج را اضافه کنيد و براي ۲ دقيقه تفت دهيد.* نمک و فلفل به اندازه لازم به مواد اضافه و قارچ ها را پر کنيد.* زير گاز را خاموش کنيد و ۲ نوع پنير را به مواد اضافه کنيد.* قارچ ها را با قسمت پر شده به سمت بالا در ظرف بچينيد و به مدت ۲۰ دقيقه و يا تا اين که قارچ و مواد پخته شود در فر قرار دهيد.
 
 
منبع : سایت آشپزی ایران شف

بازگشت