
برای تهیه استیک : 
	فیله گوشت را بصورت استیک های باریک ببرید.
	تکه های گوشت را به روغن، سیر خرد شده، سبزی، نمک و فلفل آغشته کنید.
	در ماهیتابه کاملاً داغ، ابتدا یک طرف استیک را به مدت یک دقیقه و سپس طرف دیگر را به مدت نیم دقیقه سرخ کنید.
	آنها را روی بشقاب چیده، رویشان سس سالسا بریزید، سالاد رازیانه را روی استیک ها و سیب زمینی روستی را در کنار بشقاب قرار دهید.
	غذا آماده سرو است.
	برای تهیه سس سالسای تند :
	جعفری، دانه کیپر، سیر، فلفل چیلی و پیاز قرمز را ریز خرد کنید.
	بقیه مواد را اضافه کرده و به مقدار لازم نمک و فلفل بزنید.
	برای تهیه سالاد رازیانه:
	رازیانه ها را با استفاده از پوست کن باریک و ریز خرد کنید.
	برای طعم دار کردن و بمنظور جلوگیری از قهوه ای شدن رازیانه، آب نصف یک عدد لیموترش را روی آن بریزید.
	برگ رازیانه خرد شده، خامه ترش و جوانه دانه آفتابگردان را بخوبی مخلوط کنید.
	پس از اضافه کردن نمک و فلفل، آماده سرو است.
	برای تهیه سیب زمینی روستی : 
	سیب زمینی ها را با پوست آب پز کنید. بهتر است از روز قبل آنها را آماده نمایید.
	سیب زمینی را رنده کرده، به آن نمک، فلفل و آویشن خرد شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
	روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید.
	مخلوط را مانند نان شیرینی پهن کرده، به مدت 5 دقیقه با شعله ملایم روی ماهیتابه قرار دهید تا ترد و طلائی شود. 
	روستی را به بشقابی منتقل کنید تا از هم باز نشود، سپس به آرامی، روی دیگر آن را سرخ کنید.
	5 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا تُرد و طلائی شود.
	پس از آماده شدن آن را به 4 قسمت تقسیم کنید.
•800 گرم فیله گوشت گوساله، هر تکه 200 گرم
•یک قاشق غذاخوری آویشن
•یک قاشق غذاخوری اورگانو
•2 حبه سیر
•¼ پیمانه روغن زیتون
•¼ پیمانه جعفری ایتالیایی
•¼ پیمانه دانه کیپر ریز
•یک حبه سیر
•یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک، دانه ها را جدا کنید
•¼ پیمانه پیاز قرمز
•¼ پیمانه آب لیمو
•یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
•½ قاشق غذاخوری نمک دریایی
•2 عدد رازیانه کوچک، باریک خرد شده
•2 قاشق غذاخوری آب لیمو
•یک قاشق غذاخوری برگ رازیانه
•2 قاشق غذاخوری خامه ترش
•نمک و فلفل به میزان لازم
•600 گرم سیب زمینی قرمز
•یک قاشق غذاخوری آویشن
•2 قاشق چایخوری نمک
•روغن نباتی برای سرخ کردن
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.

 
 
 
 
 
 
 
