آموزش طراحی سایت مرغ پرتقالی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

مرغ پرتقالی

 

مواد لازم:
تکه های مرغ (ران و سینه) به تعداد لازم
پرتقال 2 عدد
لیمو ترش  درشت 2 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
ادویه ایتالیایی(مخلوط مساوی از سبزیهای خشک شامل رزماری،ریحان،آویشن،گشنیز،مرزه و پودرسیر) 1 ق غ
پاپریکا 1 ق م
روغن زیتون 1 ق غ
رزماری تازه 2 شاخه کوچک
پودر سیر، نمک، فلفل و شکر به میزان لازم

مرغ پرتقالی


روش تهیه:
آب یکی از پرتقالها و یکی از لیموها را بگیرید و به آن کمی نمک (1 ق م)و کمی شکر (1 ق م) و روغن زیتون اضافه کنید و روی تکه های مرغ که در ظرف مناسب فر چیده ایدبریزید و زیر و رو کنید.سپس فلفل سیاه، پاپریکا، پودرسیر، ادویه ایتالیایی و نمک را روی مرغها بریزید و با فرچه همه جا پخش کنید. لااقل یک ساعت صبر کنید.می توانید حتی از شب قبل این کار را انجام دهید.
سپس پرتقال و لیمو باقی مانده را حلقه حلقه کنید و به همراه پیاز خرد شده زیر و بین تکه های مرغ بریزید.شاخه های رزماری تازه را هم سالم بین مرغها بگذارید.من کمی هم رزماری خشک روی مرغها پاشیدم.
فر را گرم کنید و مرغها را حدود یک ساعت بدون پوشش در 250 درجه بپزید.وقتی آماده است که اگر چنگال در مرغها فروکنید مایع روشن و روغنی خارج شود نه خونالود.
اگر مشکل کلسترول و نگرانی برای اضافه وزن ندارید می توانید از تکه های مرغ با پوست استفاده کنید که هم سس زیر غذا را چرب تر می کند و هم بعد از برشته شدن زیباتر بنظر می آید.
در هر صورت این غذا خیلی خوشمزه است و طعم جدید و دلپذیری دارد. حتما امتحان کنید!

بازگشت