آموزش طراحی سایت ماهی با لیموعمانی » آشـــپزی به سبـــک الی


ماهی با لیموعمانی

 

مواد لازم:
یک دوم پیمانه آرد
یک قاشق چای خوری بیکینگ پادر 
یک قاشق غذاخوری گرد  لیمو امانی
یک چهارم قاشق چای خوری زردچوبه  
یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
یک دوم قاشق چای خوری نمک
چهار عدد فیله ماهی تیلاپیا یا قزل آلا
یک دوم الی دو سوم پیمانه آب یخ
پودر لیمو امانی برای سرو  

طرز تهیه:

ماهی با لیموعمانی

 

تمام مواد خشک رو مخلوط کنید.مقدار آب مایه به ضخامت لایه طلایی مورد علاقه شما بستگی داره. اگه یک دوم پیمانه به کار ببرید، یه مایه خیلی غلیظ درست می شه و اگه دو سوم پیمانه به کار ببرید، مایه بسیار رقیق می شود. در ضمن اگه از آب گازدار(سودا) استفاده کنید، می تونید بیکینگ پودر دستور رو حذف کنید.    
ماهی رو کاملا خشک کنید و سپس در مایه فرو کنید. این مایه غلیظ با یک دوم پیمانه آب هست 
روغن رو از پیش کاملا داغ کنید و ماهی به آرومی و از سر در اون قرار بدید.
 
 

ماهی با لیموعمانی

 

هر طرف ماهی رو یک دقیقه و نه بیشتر سرخ کنید و روی اون گرد لیمو امانی بپاشید.  

بازگشت