آموزش طراحی سایت اسکون پنیر » آشـــپزی به سبـــک الی

 

اسکون پنیر

 

مواد لازم:
آرد ۲ پیمانه
بیکینگ‌پودر ۴ قاشق چای‌خوری
نمک ½ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز ¼ قاشق چای‌خوری
کرهٔ سرد ۶۰ گرم
پنیر چدار رنده شده ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه یا ۲۵۰ میلی‌لیتر
 
 
 
طرز تهیه:
فر را بر روی ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
در یک ظرف بزرگ، آرد، فلفل قرمز، بیکینگ‌پودر، نمک را باهم الک کنید.
 

اسکون پنیر

  

کره را به شکل مربع خردکنید و با مواد خشک مخلوط‌کنید.
 

اسکون پنیر

 

 بعد از اینکه همه مواد باهم ترکیب شد پنیر را اضافه کنید و به خوبی به هم بزنید تا پنیر در یک جا گلوله نشود.
 

اسکون پنیر

  

سپس شیر را اضافه کنید تا یک خمیر چسبنده به دست بیاید.
 

اسکون پنیر

 

بروی یک تخته آرد بریزید و سطح تخته را با کفت دستتان صاف کنید، خمیر را پهن کنید تا ارتفاع خمیر تقریباً ۲ سانتی‌متر شود، بعد قالب زنید، مربع یا دایره فرقی نمی‌کند اما بهتر است قطرشان ۵ سانتیمتر باشد.
 

اسکون پنیر

 

کاغذ روغنی را در سینی فر بگذارید و کنار هم در سینی بچینید کمی پنیر چدار روی آن‌ها بریزید؛ و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه آن‌ها را بپزید تا طلایی شوند.
 

اسکون پنیر

 

می‌توانید به جای فلفل قرمز از شکر (۱/۲ پیمانه) استفاده کنید و بجای پنیر از میوه.

بازگشت