آموزش طراحی سایت قاتق گوشت » آشـــپزی به سبـــک الی

 

قاتق گوشت

 

مواد لازم:

پیاز یک عدد
آب دو لیوان
زردچوبه کمی روغن و نمک و ادویه
آرد نخودچی نصف لیوان
سیب زمینی یک عدد
شنبلیله و ترخون تازه یا خشک، یک قاشق غذاخوری
گوجه متوسط سه عدد یا یک قاشق رب گوجه

دیزی سنگی
۱- یک پیاز با روغن و زردچوبه، کف دیزی سنگی تفت می‌دهیم تا طلایی شود. بعد آب را اضافه می کنیم.
۲- نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخود و گوشت را با هم خوب مخلوط می‌کنیم و کناری می‌گذاریم.
۳- یک سیب زمینی ورق ورق شده را داخل  دیزی می‌اندازیم.
۴- حالا از مخلوط گوشت و افزودنی‌های بالا، اندازه دو گردو کف دست گذاشته و مثل کتلتِ گِرد، کف دستتان آماده می‌کنیم و در بشقابی کنار می‌گذاریم.
۵- این گوشت‌های شبیه کتلت را یکی‌یکی در دیزی که سیب زمینی و آب جوشان در آن قُل‌قُل می‌کند، می اندازیم.
۶- شعله زیر دیزی را کم می‌کنیم، یک قاشق غذاخوری شنبلیله و ترخون تازه یا خشک به مواد دیزی اضافه می‌کنیم؛ بیش از این مقدار ممکن است دیزی را کمی تلخ‌مزه کند.
۷- سه گوجه‌فرنگی تازه متوسط، رنده و به دیزی اضافه می‌کنیم،
۸- دیزی سنگی باید حدود یک ساعت، نرم و آرام بجوشد تا جا بیفتد.
قاتٌق به معنای روزی حلال است.

بازگشت