آموزش طراحی سایت مطالب برای 1392/12/26 » آشـــپزی به سبـــک الی

» مطالب برای 1392/12/26
    طرز تهیه : تا نصف لیوان شیر می ریزیم. یک یا دو قاشق مرباخوری نسکافه به آن اضافه می کنیمو با قاشق حل می کنیم .(از شیر سرد استفاده می کنیم) لازم نیست کاملاً حل شود . حالا چند اسکوپ  بستنی وانیلی داخل آن می اندازیم تا لیوان پر...

خواندن ادامه...
کافه گلاسه
    مایع مخلوط با بستنی را گلاسه گویند .از جنس مایع داخل گلاسه برای تزئین روی آن استفاده می شود . انواع گلاسه: 1-کافه گلاسه 2-شکلات گلاسه 3-کوکا گلاسه 4-آلبالو گلاسه 5-اورنج گلاسه 6-آناناس گلاسه 7-لیموناد گلاسه ...

خواندن ادامه...
گلاسه چیست؟
     دو قاشق غذاخوری قهوه را داخل کروپ دستگاه اسپرسو می ریزیم و به دو قسمت قهوه کوب دستگاه فشار می دهیم تا متراکم شود و خامه اش دربیاید. کروپ قهوه را داخل دستگاه جای می دهیم و لیوان را زیر آن قرار می دهیم . قهوه داخل لیوان ریخته...

خواندن ادامه...
قهوه اسپرسو
  طرز تهیه: 2 قاشق قهوه ترک در شیر جوش ریخته و یک فنجان آب سرد به آن اضافه می کنیم  و با قاشق هم می زنیم. گاز را روشن می کنیم و ظرف شیر جوش را با کمی فاصله از آن قرار می دهیم و حرارت می دهیم . به ظرف حرکات دورانی می دهیم تا همه...

خواندن ادامه...
قهوه ترک
    انواع قهوه: 1-ترک : 2 قاشق قهوه+ یک فنجان آب سرد+یک قاشق شکر 2-اسپرسو:2قاشق اسپرسو 3-ناپلیتانا:2قاشق اسپرسو 4-کاپوچینو:2قاشق فرانسه + یک قاشق اسپرسو 5-موکاچینو:2 قاشق فرانسه+یک قاشق نسکوئیک 6-فرانسه:2 قاشق فرانسه+ شیر ...

خواندن ادامه...
ترکیبات انواع قهوه
     مواد لازم :  آب آناناس، پرتقال، لیموی تازه و کیوی   طرز تهیه : نیمی از لیوان را پر از آب آناناس می کنیم . بعد داخل آن حلقه های کیوی می ریزیم.روی آن فیله پرتقال و روی آن فیله لیمو ترش و دوباره روی آن، حلقه کیوی می...

خواندن ادامه...
کوکتل هاوایی
   تفاوت کوکتل و دسر: کوکتل ها اشتها آورند و پیش از غذا سرو می شوند در صورتیکه دسرها هضم کننده می باشند و در پایان غذا سرو می شوند. -ظرف مخصوص کوکتل به شکل شیپوری است....

خواندن ادامه...
تفاوت کوکتل و دسر
    مواد لازم: 3 قاشق بستنی وانیلی+2 قاشق بزرگ نسکافه+شیر برای تزئین: داخل لیوان کمی شیر ریخته و لیوان را می چرخانیم تا سفید شود .سپس نسکافه خشک را ریخته و دور لیوان می چرخانیم تا به بدنه لیوان بچسبد مخلوط را داخل لیوان می...

خواندن ادامه...
شیک نسکافه
  سس شکلات همان شکلاتی است که روی بستنی می ریزند. مواد متشکله:پودر کاکائو+پودر نسکوئیک+آب جوش +شکر+کمی شیر عسل *نکته: اگر شکر بریزیم سس خیلی زود خراب میشود ولی اگر به صورت تلخ تهیه کنیم می توانیم مدت طولانی آن را نگهداری کنیم . ...

خواندن ادامه...
سس شکلات انواع شیک
      طرز تهیه شیک مالیبو مواد لازم : یک عدد موز+یک حلقه کمپوت آناناس+3 قاشق بزرگ بستنی وانیلی سفید +کمی شیر(به اندازه یک استکان کوچک) را در مخلوط کن ریخته و مخلوط را می زنیم. برای تزئین:  سپس مایع را در وسط ریخته  روی...

خواندن ادامه...
شیک مالیبو