آموزش طراحی سایت نان پستو » آشـــپزی به سبـــک الی

 

 

مواد لازم:
خمیر اول:
آرد: 2 پیمانه + 1/4 پیمانه
خمیر مایه:1 قاشق غذا خوری
آب :  3/4 پیمانه 

خمیر دوم:
آرد: 2 پیمانه + 1/4 پیمانه
نمک:1 قاشق چای خوری
آب : 1/4 پیمانه  
روغن زیتون تصفیه نشده 40 گرم
 ریحان:3 قاشق غذا خوری

 


طرز تهیه :
برای خمیر اول همه مواد رو مخلوط کنید ورز دهید روی آنرا نایلون بکشید و به مدت 2 ساعت در جای گرم قرار دهید.  بعد از دو ساعت خمیر را داخل ظرف بریزید و مواد خمیر دم را بدون ریحان و روغن زیتو به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید می توانید با همزن اینکا را انجام دهید و حسابی ورز بدهید تا خمیر یکدست و لاستیکی شود.
 حالا ریحان و روغن زیتون را اضافه کنید و حسابی ورز دهید تا به خورد خمیر برود. خمیر را روکش کنید و به مدت 30 دقیق در محلی گرم قرا دهید سپس خمیر را دو قسمت کنید هر مدلی که دوست دارید شکل دهید.
روی سینی آدر ذرت بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید تا نچسبد.داخا فر یک ظرف آب جوش قرا دهید تا محیط آن رطوبتی شود .
روی خمیرتان را سلفون بکشید  داخل فر قرار دهید به مدت 40 دقیقه با طی این زمان حجم خمیر شما دو برابر خواهد شد.
فر رو روی 200 درجه فارنهایت روشن کنید و به مدت 20-25 دقیقه بپزید
بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.