آموزش طراحی سایت نان تبوله » آشـــپزی به سبـــک الی

 
مواد لازم:
آب ولرم ١/٤ و ٢ پیمانه
نمک ٤ - ٣ قاشق چای خوری
خمیر مایه ١ قاشق غذاخوری
آرد ٤ پیمانه
بلغور گندم ترجيحا ريز ١/٣ پیمانه (من از بلغور قهوه ای استفاده کردم)
آب جوش ١/٣ پیمانه
جعفری ١ مشت بزرگ
نعناع ١ مشت کوچک
پیازچه همراه با مقداری از ساقه ٢ عدد
رنده پوست ١ عدد لیموترش


نان تبوله

 

طرز تهیه:
ابتدا بلغور را با  ١/٣ پیمانه آب جوش مخلوط می کنیم اجازه می دهیم حدود نیم ساعت خیس بخورد.
نعنا و جعفری را پاک می کنیم بهتره فقط از برگهای آن استفاده کنید تا خوب ریز شود و پیازچه را هم به خوبی ریز می کنیم اصطلاحا حسابی پودر خورد کنید .
 یک قابلمه سایز متوسط بر دارید  و آب ولرم، نمک، مایه خمیر، آرد و بلغور را داخل آن بریزید و با یک قاشق خوب مواد رو با هم مخلوط می کنید.
رنده پوست لیموترش و سبزیجات خرد شده ر ا  اضافه کنید  و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید.
در قابلمه را ببندید بگذارید در محیط کمی گرم تا یک  ساعت بماند حجمش دوبرابر شود.
در قابلمه را بردارید یک دور کامل خمیر را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
در قابلمه را ببندید 10 ساعت در یخچال بگذارید و سپس از یخچال خارج کرده و روی آن را با چند عدد گوجه گیلاسی و پیازچه و... تزئین کنید.
قابلمه را در فری که قبلا روشن کرده اید در درجه 200 سانتی گراد به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.
سپس از قابلمه خارج کرده و روی پنجره سیمی گذاشته تا خنک شود.
برش های این نون را می تواندی با پنیر و خیار و گوجه و.... میل کنید.

 


بازگشت