آموزش طراحی سایت نکات مهم در مورد مواد شیرینی پزی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » نکات مهم در مورد مواد شیرینی پزی

نکات مهم در مورد مواد شیرینی پزی

 
از چه آردی استفاده کنیم ؟ سفید یا سبوس دار؟
برای کیک اسفنجی باید همیشه از آرد سفید استفاده کنید .
آرد‌های که آماده میخرید که به اسم پودر کیک آمادست معمولا بکینگ پودر داره و شما نیازی به اضافه کردن بکینگ پودر ندارید اما اگه از آرد  معمولی‌ استفاده می‌کنید که داخلش بکینگ پودر و مواد دیگه رو نداره یادتون باشه همیشه ۲۲۵ گرم آرد و یا ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد نیاز به ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر داره .
 هیچ وقت از آردی که برای نانوایی است استفاده نکنید چون خاصیت اون آرد‌های نون طوریه که موقعه پختن تمایل به جمع شدن و بستن روزنه های بافت نون دارند در حالیکه ما برای کیک نیاز داریم که بافت کیکمون نرم باشه و حالت اسفنجی داشته باشه .
آرد همیشه قبل از این که به مایع کیک اضافه بشه به همراه مواد خشکی که تو دستور اومده منظورم بکینگ پودر و یا نمکه باید الک بشه تا از حالت بسته بودن در بیاد و هوا ردو بدل بشه تو همه ذرات آرد و از همه مهمتر بکینگ پودر و نمک هم کاملا مخلوط آرد بشوند.
آرد را همیشه به مقدار کم بگیریدو همیشه تازه ی آن را  مصرف کنید و یادتون نره که حتما در جای سرد و خشک نگهداری شود. اگر آدر را در یخچال نگهداری می کنید یک ساعت قبل از شروع و آماده سازی مواد کیک آن را از یخچال خارج کنید.

چربی‌ Fat
از کره و یا مارگارین میتونید استفاده کنید منتها همیشه یادتون باشه که اگه تو دستور کیکی اومده که از کره بی‌ نمک یا Unsalted استفاده کنید و شما کره نمک زده داشتید اگه تو اون دستور مقداری نمک گفته شده که استفاده کنید اون مقدار رو نصف کنید چون کره شما نمک زده هست و جبران میکنه اون مقدار باقیمانده رو.
حتما یک ساعت قبل از این که شروع به پخت کیک و یا شیرینی‌ کنید حتما از یخچال بیارید بیرون تا هم دمای اتاق بشه و قبل از این که به مواد دیگه مخلوط کنید با همزن دستی‌ یا برقی خوب کره هم بزنید رو تا صاف و یک دست بشه و یه مقدار حالت پف بگیره به خودش.پس شما میتونید از هر نو مارگارین طبیعی استفاده کنید .روغن مایع به ندرت استفاده میشه تو کیک پزی و جایگزینش کره یا مارگرینه البته بعضی‌ از دستورها نیاز به روغن مایع داره که حتما تو مواد لازمش گفته شده.

شکر Suger
بهترین نوع شکری که میشه واسه کیک پزی استفاده کرد که همون شکر معمولی‌ خودمونه منتها یک کوچولو خورد تر شده و درشتیش کمتره البته نه این که پودر شده باشه .باید شکرتنو که معمولیه تو آسیاب یه مقدار واسه ۳ تا ۵ ثانیه بذارید تا خورد تر بشه.پودر قندها فقط واسه ایسینگها و کرمها استفاده میشه و ما هیچ وقت از پودر قند واسه کیک استفاده نمی‌کنیم چون کلا نتیجه کارمنو خراب میکنه.شکر قهوه‌ای هم بیشتر واسه اینکه به کیک رنگ و جلا بده استفاده میشه و همینطور به خاطر عطر خاصی‌ که داره و معمولا از شکر قهوه‌ای تو نون زنجبیلی یا شیرینی‌ زنجبیلی  و یا کیک سیب استفاده میشه.
بقیه شیرین کننده ها مثل عسل ، شربت‌ها هم میتونه تو کیک استفاده بشه مگر این که تو دستور امده باشه واگر نه نمیتونید جایگزین شکر و کنید.

تخم مرغ Egg
تو همه دستورات از تخم مرغ بزرگ گفته میشه که استفاده کنید اگه تخم مروغها کوچیک بود میتونید یه دونه اضافه کنید به کلّ تخم مرغه‌ها یا یه مقدار شیر یا آب اضافه کنید مثلا 4/1 پیمانه شیر یا آب .
زرده و سفیده تخم مرغ اگه نیازه داره که از هم جدا بشه حتما زمانی‌ که سرده و تازه از یخچال آوردین بیرون این کارو بکنید چون به راحتی‌ از هم جدا میشند و بعد از این که از همدیگه جدا کردین به مدت ۱ ساعت بذارید تا همدمای اتاق بشه و بعد شروع کنید به درست کردن کیک.
مهمترین موادی که تو کیک استفاده میشه رو من واستون کاملا توضیح دادم امیدوارم که کیک های عالی بپزید و لذتشو ببرید.


بازگشت