آموزش طراحی سایت نان نعنایی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

نان نعنایی

 
مواد لازم مايه خمير :
آب گرم : نصف ليوان
مايه خمير :  1 قاشق سوپخورى
شكر : نصف  قاشق سوپخورى
مواد خمير :
شير خشك : 1 قاشق سوپخورى پر (ترجيحا نيدو)
آب گرم : 1 ليوان
روغن : يك چهارم ليوان
نمك : 1 قاشق مربا خورى
نعنا خشك : 1 قاشق سوخورى
پونه خشك : 2 قاشق سوپخورى
آرد : به ميزان لازم

طرز تهيه :
مواد مايه خمير را مخلوط و آماده كنيد.
شير خشك و آب گرم را مخلوط كنيد.
در ظرف مناسبى اول 3 ليوان آرد و نمك را يك بار الك كنيد و سبزى‌هاى خشك را روى آن بپاشيد و بعد وسطش را گود كرده و مايه خمير آماده و شير و روغن را در وسط گودى بريزيد و كم‌كم با آرد مخلوط كنيد. مثل هميشه چون جنس آردها متفاوت است كم كم آرد اضافه كنيد تا جايى كه در نهايت خمير نرم و لطيفى درست شود.
خمير را 10 دقيقه ورز داده و ظرف مناسبى را كمى چرب كرده و خمير را يك دور در ظرف بچرخانيد تا كمى چرب شود و روى ظرف را سلفون يا پلاستيك تميز كشيده و استراحت دهيد تا حجمش 2 يا 3 برابر شود.
خمير آماده را به هر شكلى كه دوست داريد فرم داده و در ظرف چرب شده و با فاصله گذاشته و روى خمير را پوشانده و دوباره 20 تا 30 دقيقه استراحت دهيد.
20 دقيقه قبل از پخت فر را روى 200 درجه روشن كرده و 1 كاسه آب كف فر بگذاريد.
ظرف نان را در طبقه وسط فر گذاشته و 15 دقيقه بپزيد و بعد حرارت را روى 150 تنظيم كنيد و 15 تا 20 دقيقه ديگر بپزيد.

بازگشت