آموزش طراحی سایت روش اندازه گیری مواد برای شیرینی و کیک » آشـــپزی به سبـــک الی

» » روش اندازه گیری مواد برای شیرینی و کیک
 

 

هنگام اندازه گیری موادی مانند آرد و ادویه روی پیمانه یا قاشق را، نباید فشار بدهیم و ته پیمانه را هم نباید به میز بکوبیم، چون با اینکار ماده توی پیمانه یا قاشق فشرده میشود و مقدار آن به اندازه ای که در دستور پیش بینی شده است نخواهد بود.
وزن کردن مواد خشک با ترازو بهترین و دقیق ترین روش می باشد ولی برای کسانیکه ترازو ندارند میتونند از این جدول که مقدار مواد بر حسب گرم به ازای هر یک لیوان هست استفاده کنند.

یک لیوان آرد                                     150 گرم
یک لیوان آرد ذرت                              150 گرم
یک لیوان شکر                                   230 گرم
یک لیوان شکر قهوه ای                         200 گرم
یک لیوان پودر قند                               160 گرم
یک لیوان روغن مایع                           220 گرم
یک لیوان ماست                                  200 گرم
یک لیوان پودرقند                                160 گرم
یک لیوان پودرنارگیل                            90 گرم
یک لیوان پودر فندق                            110 گرم
یک لیوان پودر بادام                            125 گرم
یک لیوان بادام پرک                              80 گرم
یک لیوان گردوی نیمه شده                    100 گرم
یک لیوان پودر کاکائو                          100 گرم
یک لیوان کره                                    250 گرم
یک لیوان کشمش خشک سیاه                 150 گرم
یک لیوان کشمش پلویی                        170 گرم
یک لیوان کشمش سبز                          160 گرم
یک لیوان مربا                                   360 گرم
یک لیوان مارمالاد                              350 گرم
یک لیوان پنیرخامه ای                         250 گرم
یک لیوان نوتلا                                  330 گرم
یک لیوان هویج رنده شده                     220 گرم
لیوان = کاپ (Cup)
یک قاشق سوپخوری آرد                      10 گرم
یک قاشق سوپخوری شکر                    12 گرم
یک قاشق سوپخوری پودرقند                10 گرم
یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت           7 گرم

بازگشت