کافی شاپ
هنگام اندازه گیری موادی مانند آرد و ادویه روی پیمانه یا قاشق را، نباید فشار بدهیم و ته پیمانه را هم نباید به میز بکوبیم، چون با اینکار ماده توی پیمانه یا قاشق فشرده میشود و مقدار آن به اندازه ای که در دستور پیش بینی شده است نخواهد بود.
وزن کردن مواد خشک با ترازو بهترین و دقیق ترین روش می باشد ولی برای کسانیکه ترازو ندارند میتونند از این جدول که مقدار مواد بر حسب گرم به ازای هر یک لیوان هست استفاده کنند.
یک لیوان آرد 150 گرم
یک لیوان آرد ذرت 150 گرم
یک لیوان شکر 230 گرم
یک لیوان شکر قهوه ای 200 گرم
یک لیوان پودر قند 160 گرم
یک لیوان روغن مایع 220 گرم
یک لیوان ماست 200 گرم
یک لیوان پودرقند 160 گرم
یک لیوان پودرنارگیل 90 گرم
یک لیوان پودر فندق 110 گرم
یک لیوان پودر بادام 125 گرم
یک لیوان بادام پرک 80 گرم
یک لیوان گردوی نیمه شده 100 گرم
یک لیوان پودر کاکائو 100 گرم
یک لیوان کره 250 گرم
یک لیوان کشمش خشک سیاه 150 گرم
یک لیوان کشمش پلویی 170 گرم
یک لیوان کشمش سبز 160 گرم
یک لیوان مربا 360 گرم
یک لیوان مارمالاد 350 گرم
یک لیوان پنیرخامه ای 250 گرم
یک لیوان نوتلا 330 گرم
یک لیوان هویج رنده شده 220 گرم
لیوان = کاپ (Cup)
یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم
یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم
یک قاشق سوپخوری پودرقند 10 گرم
یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.