آموزش طراحی سایت شیرینی گردویی پفکی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » شیرینی گردویی پفکی

 

مواد لازم:
زرده تخم مرغ ٦ عدد
پودر قند ٢ پیمانه سرخالی 
گردو خرد شده ١/٢ و ١ پیمانه
وانیل ١/٢ قاشق چای خوری
 
طرز تهیه:
ابتدا فر رو روی درجه ١٧٥ درجه سانتیگراد روشن کنید.
زرده های تخم مرغ را حدوداً ١٠  دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. بعد آن  را به همراه پودر قند الک شده و وانیل، به مدت حداقل ده دقیقه با همزن برقی بزنید تا حسابی یکدست و کش دار شود. سپس گردوهای خرد شده را به این مواد اضافه کنید و با قاشق آرام هم بزنید.
 

 

شیرینی گردویی پفکی

 

 

حالا از مواد آماده شده با قاشق مر باخوری روی سینی که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید از این مواد بگذارید و در فر به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. زمانی که به راحتی از سینی جدا شود یعنی شیرینی شما آماده است.

 

 

نکته:
* مقدار زدن زرده در این شیرینی بسیار بسیار اهمیت داره من فکر می کنم بیش از ١٢ دقیقه زرده هام رو زدم و همونطور که توی عکس هم می بینین رنگ شیرینی کاملاً روشن شده.
* زدن طولانی مدت زرده علاوه بر اینکه بوی زهم تخم مرغ رو از بین می بره، باعث می شه زرده تخم مرغ در کنار پودر قند حالت منسجم و متراکمی به خودش بگیره و کف سینی پهن نشه.
*  استفاده از گردوی کمتر از میزان لازم هم با پخش شدن شیرینی کف سینی بی ارتباط نیست. پس لطفاً برای رسیدن به نتیجه مطلوب از مقدار گردو کم نکنید.
* گردوها رو خیلی ریز خرد نکنین تا موقع خوردن طعم و بافت گردو خوب حس بشه. ضمن اینکه وقتی گردو خیلی ریز بشه مقداری از اون به صورت پودر در میاد که هنگام اضافه کردن به مواد شیرینی ظاهر شیرینی رو از بین می بره و دیگه روی شیرینی به صافی و یک دستی شیرینی های زیر نیست.
* در صورتی که دوست داشته باشید می تونین روی شیرینی رو با خلال یا پودر پسته تزئین کنین. (البته قبل از اینکه اون رو داخل فر بگذارید).
* اگه به تصاویر آماده شده این شیرینی دقت کنین متوجه می شید رنگ اون تغییری نکرده پس مراقب حرارت فر باشید که زیر و روی شیرینی ها رنگ اولیه خودش رو حفظ کنه و در عین حال کاملاً ترد و شکننده بشه.
* برای پخت این شیرینی لازم است ابتدا فر رو با درچه حرارت ١٧٥ درجه سانتی گراد روشن کنین تا داغ باشه و بعد اگه فرتون درجه های کمتر داره اون رو به ١٥٠ درجه برسونین و اگه نداره یه دستمال آشپزخونه لای در اون بذارید تا هوای داخل فر کاملاً داغ نباشه چون این شیرینی شدیداً برای سوختن و سوخته شدن آماده است.

بازگشت