کافی شاپ
این سس را فرانسوی ها بشامل Béchamel می نامند، و این کلمه گویا نام استاد آشپزی است که آن را ابتکار کرده است؛در جاهای دیگر بیشتر به نام سس سفید شناخته می شود و در بسیاری از دستورالعملهای غذاهای ایتالیایی، منجمله لازانیا مورد استفاده است. و همچنین بعنوان پایه ای برای سسهای کلاسیک دیگر استفاده میشه مانند :
	Mornay sauce  بشامل با پنیره
	 Mustard sauce سس خردل
	 Cheddar cheese sauce سس پنیر چدار
	Crème sauce  سس کرم
	Soubise sauce
	Nantua sauce
	مواد لازم برای 2 پیمانه سس بشامل :
	کره                      100  گرم
	پیاز متوسط            1 عدد
	آرد                      4 ق غ
	شیر                     2 لیوان ( نیم لیتر)
	میخک                 1 عدد
	پودر خردل          8/1 ق چ
	نمک و فلفل           به مقدار کم
	پیاز را رنده کرده و کره را درقابلمه ریخته روی حرارت ملایم میگذاریم تا آب شود، سپس پیاز رنده شده را در کره میریزیم و گاهی بهم میزنیم تا پیاز کمی طلایی بشه
	بعد آرد را میریزیم و شیر را کم کم اضافه کرده و مرتب بهم میزنیم تا سس به جوش بیاد و کمی غلیظ بشه، خردل و میخک را اضافه کرده. سس یکی دو جوش که زد کمی نمک میزنیم و از روی شعله برش میداریم.
	سس آماده است بعد از این مرحله میتونید صد گرم خامه یا یک لیوان آب گوشت در این سس بریزید، در واقع با این کار میتونید هر بار سس را با طعم جدیدی درست کنید.
	یه توضیح بدم که اگه سس پس از سرد شدن کمی سفت شد، میتونید با کمی شیر یا آب اونو روی شعله ملایم شل کنید. و من تا اومدم عکس بگیرم یه کم سس سفت شد
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید. 
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.

 
 
 
 
 
 
 
 

