آموزش طراحی سایت آشپزی سنتی ایرانی » صفحه 2 » آشـــپزی به سبـــک الی

    مواد لازم: هویج: یک کیلوگرم برنج :یک کیلوگرم یا 6 پیمانه شکر: 200 گرم یا یک لیوان روغن مایع سرخ‌کردنی: 6 قاشق سوپ‌خوری گوشت چرخ کرده: 500 گرم زعفران ساییده شده: یک قاشق چای‌خوری و مقداری اضافی برای روی برنج پیاز متوسط...

خواندن ادامه...
هویج پلو غذای ایرانی
    مواد لازم : برنج :1 کیلو  شکر: ۵۰۰ گرم  آلبالو: ۱ کیلو فیله مرغ : ۵۰۰ گرم  پیاز :۱ عدد خلال پسته.زعفران سائیده.روغن: به مقدار لازم طرز تهیه : برای تهیه آلبالو پلو با  ابتدا برنج را آبکش...

خواندن ادامه...
آلبالو پلو غذای ایرانی
    مواد لازم: چغاله بادام :500گرم گوشت خورشتي:500تا 700گرم نعناي تازه :150گرم جعفري تازه:350گرم پياز بزرگ :2عدد زردچوبه:1 قاشق چایخوری آب ليموترش و آب‌غوره :نصف فنجان نمك و فلفل: به ميزان لازم روغن مايع مخصوص سرخ...

خواندن ادامه...
خورشت چغاله بادوم
    این غذا,یکی از غذاهای محلی مخصوص نواحی شمال ایران است. مواد لازم: لوبیای مخصوص باقلاقاتق: 250 گرم کره:200 گرم سیر: یک بوته تخم مرغ: 4-3 عدد شوید: نصف فنجان تازه یا 100 گرم خشک زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری نمک و فلفل:...

خواندن ادامه...
باقالا قاتق غذای محلی
   مواد لازم: برنج: 3 پيمانه ماست: نصف پيمانه زعفران دم كرده : 1 قاشق سوپ خوري شكر: 3 قاشق سوپ خوري سينه مرغ :1 عدد پياز نگيني خرد شده: 1 عدد نمك، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم تخم مرغ :3 عدد زرشك: 3 قاشق سوپ خوري ...

خواندن ادامه...
شیرازی پلو غذای ایرانی
    مواد لازم برای 6 نفر: ـ‌ برنج، 4 پیمانه ـ لوبیا چشم بلبلی، 2 پیمانه ـ شوید خشک، 6 قاشق سوپ‌خوری ـ گوشت چرخ کرده، 250 گرم ـ پیاز متوسط، یک عدد ـ‌ پودر زعفران، یک قاشق چای‌خوری سرخالی ـ نمک به مقدار لازم ـ زردچوبه، یک...

خواندن ادامه...
لوبیا چشم بلبلی پلو