آموزش طراحی سایت شنیتسل مرغ » صفحه 11 » آشـــپزی به سبـــک الی

شنیتسل مرغ

 

مواد لازم :
▪ سینه مرغ 1 عدد (هر كدام300 گرم )
▪ آرد: 5 قاشق سوپخوری
▪ روغن : یك سوم پیمانه
▪ ادویه 30 گرم
▪ خامه : ۲۰۰ گرم
▪ پنیر گودا: ۲۰۰ گرم
▪ نمك و فلفل : به میزان لازم


● طرز تهیه :
سینه های مرغ را بشورید ادویه نمك و فلفل بزنید و درآرد بغلتانید و ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون هم اضافه نمایید به مدت 24 ساعت پنیر گودا را روی تكه های مرغ قرار دهید و روی آنها را خامه بریزید و با فویل بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا كاملا به خورد مرغ برود.

سپس آن را در ظرف نسوزی كه قبلا كره چرب كرده اید قرار دهید و به آرامی سرخ کنید

 منبع : سایت آشپزی ایران شف


بازگشت