آموزش طراحی سایت ناگت مرغ » آشـــپزی به سبـــک الی

 

 

ناگت مرغ
مواد لازم :
مرغ خام چرخ شده                      250 گرم
پنیر موتزارلا                            100 گرم
پیاز                                       یک عدد
سیر                                       یک حبه
سس خردل                               یک ق چ
پودر سوخاری                           یک و نیم پیمانه
روغن جهت سرخ کردن
 
 

 

طرز تهیه:
حدود 5 یا 6 عدد فیله مرغ  خام را چرخ کنید و با پنیر پیتزا رنده شده،پیاز رنده شده،سیر له شده،سس خردل، نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید.
مواد را داخل کاسه ای بریزید. دستاتونو را کمی خیس کنید که بتونید راحت از مواد به اندازه یه گردو بردارید.
گلوله ها رو داخل آرد بغلطانید  و بعد با دست به هر شکلی که دوست دارید در آورید.. قطر هر کدام بیشتر از نیم سانت نشود.
در تابه روغن بریزید و ناگتها را روی حرارت ملایم سرخ کنید.

بازگشت