مواد لازم

لیدی فینگر Lady Finger یک بسته یا کیک اسفنجی یک عدد متوسط
۶ عدد زرده تخم مرغ
۳۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه Mascarpone (یا ۳۵۰ گرم پنیر خامه ای کم نمک که با ۳ قاشق غذاخوری خامه یا شیر باضافه ۱ قاشق مرباخوری پودر شکر قاطی کردید )
۶ قاشق غذاخوری شکر
۱ پیمانه یا ۲۵۰ میل خامه فرم داده شده
۳ قاشق چایخوری نسکافه یه قهوه که در ۱/۲ پیمانه آب داغ قاطی کردید ( اگر از نسکافهای آماده ۳ در یک استفاده میکنید نیاز به ۳ تا بسته دارید ).
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ قاشق غذاخوری شیر
پودر کاکائو به مقدار کافی
 
طرز تهیه:
شما در صورتی که پنیر ماسکارپونه نداشتید همونطور که قبلا توضیح دادم میتونید از پنیرخامه ای استفاده کنید با مخلوطی کمی از شیر یا خامه و یه مقدار پودر شکر .
خوب اول از همه پنیر ماسکارپونه رو با اون یه قاشق شیر هم میزنیم .
در صورتی که از پنیر خامه ای استفاده میکنید در این مرحله پنیر خامه ای رو با چند قاشق خامه یا شیر و پودر قند قاطی میکنیم .
زرده تخم مرغ رو توی ظرف میشکنیم و شکرو وانیل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم رو قابلمه پر آبی که رو اجاق گاز گذاشتیم تا با بخار آب یه مقدار پخته بشه و همزمان هم میزنیم به مدت ۱۰ دقیقه تا زمانی که به رنگ کرم در بیاد و کشدار بشه یه مقدار. مواظب باشید که سطح ته قابلمه با آب تماس نداشته باشه در واقع باید با گرمای بخار آب این زرده آماده بشه .
حالا پنیرمون رو اضافه میکنیم به زرده تخم مرغ و هم میزنیم تا یک دست بشه
نسکافه رو با آب گرم حال میکنیم.
حالا  لیدی فینگرهارو یه کوچولو تو نسکافه میزاریم تا نرم بشه یعنی تا میزاریم باید سریع برداریم چون اگه زیاد بزاریم بمونه همه آب نسکافه رو جذب میکنه .
اگه از کیک اسفنجی استفاده میکنید میتونید کیک رو به هر مدلی که دوست دارد یا هر مدلی که قالبتونه برش بدید و تو آب نسکافه بزارید تا نسکافه یه مقدار جذب کیک اسفنجی بشه .
لیدی فینگرهارو تو قالب میچینیم.
یه توضیح در مورد قالب بدم ،من از قالب کمربندی استفاده کردم اما اگه شما ندارید میتونید تو قالبتون و اطرافشو ورق آلمینیوم یا پلاستیک بزارید طوری که از سطح قالب هم بالاتر بیاد و لیدی فینگرهارو بچینید و موقع سرو به راحتی از قالب جدا کنید.
روی لیدی فینگرها مخلوط پنیر و زرده تخم مرغی که درست کردیم رو میریزیم .
روش پودر کاکائو رو با الک میپاشیم .
و رویه کاکائو خامه ای رو که قبلا با کمی پودر شکر و وانیل هم زدیم رو میزاریم .
و باز رویه خامه لیدی فینگرهایی که کمی تو نسکافه گذاشتیم تا نرم بشه رو میزاریم .
و سپس مخلوط پنیر و زرده تخم مرغ .
و در نهایت هم پودر کاکائو رو میپاشیم و میزاریم تو یخچال واسه چندین ساعت .
 اگه واسه مهمانی میخواهید تدارک ببینید از شب قبل یعنی ۲۴ ساعت قبل این دسر رو آماده کنید و بزارید تو یخچال .
بعد از این که از تو قالب در آوردمش اطرافشو لیدی فینگر واسه تزیین میزاریم و یا میتونید هر طوری که دوست دارد تزیین کنید .
من واسه تزیین از شکلات کیسس هرشریز استفاده کردم و یه مقدار شربت کارامل ریختم .
فقط یادتون باشه اصالت این دسر رو حفظ کنید و موقع تزیین از هر تزیینی مثل فوندانت و یا انواع کرمها استفاده نکنید .
من به صورت کیک گرد درست کردم اما موقع برش زدن به صورت مربع برش دادم همونطوری که میبینید ، بازم  و مختارید که هر جور دوست دارید برش بزنید.
بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *
افزودن