آموزش طراحی سایت کیک گورخری » آشـــپزی به سبـــک الی

 
 

کیک گورخری

 

مواد لازم :
۱ پیمانه شکر
۴ عدد تخم مرغ درشت (هم دمای اتاق )
۱ پیمانه شیر(هم دمای اتاق )
۱ پیمانه روغن مایه
۲ پیمانه آرد
۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر یا بکینگ سودا ( در صورتی که از آردی که توش بکینگ پودر داره استفاده میکنید این قلم رو حذف کنید Self Rising Flour )
۱/۳ قاشق چای خوری وانیل
۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو
 

کیک گورخری

 

کیک گورخری

 

طرز تهیه :
 تو یک کاسه بزرگ تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی یا برقی هم میزنیم تا زمانی که ی مقدار پف بکنه و رنگش روشن بشه حولوحوش ۲ دقیقه با همزن دستی کافیه.
بعد از این شیر و روغن رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که خوب با هم مخلوط شند حولوحوش ۲ دقیقه دیگه
خوب حالا میریم سراغ یک ظرف خالی دیگه و آرد ، وانیل و بکینگ پودر یا سودا رو با هم قاطی میکنیم و به آرومی به مایه شیرو تخم مرقمون که درست کردیم اضافه میکنیم تو این مرحله خیلی مهمه که زیاد هم نزنیم به آرومی هم میزنیم تا زمانی که همه مواد با هم مخلوط باشند ( در صورتی که زیاد هم بزنید کیک سفت و سنگی رو خواهید دشت پس یادتون نره که زیاد هم نمیزنیم )
تو مرحله بعد این موادو به دو قسمت تقسیم میکنیم و تو دو تا ظرف جدا گونه میزاریم و به یکی از این ظرف ها اون ۲ قاشق پودر کاکاو رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه
فرمونو رو ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ فارنهایت روشن میکنیم .
قالبمونو گریس کاری میکنیم یعنی ی مقدار بهش روغن جامد یا کره میمالیم و کمی آرد میپاشیم .
خوب حالا میرسیم به مهمترین قسمت این کیک که باید ۳ قاشق غذا خوری از مایه کیک رو بریزیم واسط قالب حالا فرقی نمیکنه این مایه سفید باشه یا مایه کاکائوی ( در صورتی که یک ملاقه کوچکی دارد که اندازه ۳ قاشق غذاخوری توش جا میشه میتونید واسه راحتی کار از اون استفاده کنید ) بلافاصله مایه بعدیمونومیریزیم واسط مایه قبلی فقط یک نکته مهم هست که باید بلافاصله مایه بعدی رو بریزید واسط مایه قبلی و همینطور تکرار کنید تا زمانی که مایه تموم بشه.
میزاریم قالبمونو تو فر تا واسه حولوحوش ۴۰ دقیقه پخته بشه در فر رو خواهش میکنم تا ۲۰ دقیقه اول باز نکنید چون موجب میشه کیکتون پفش بخوابه .





بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.