آموزش طراحی سایت فيله بروشه فرانسوی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » فيله بروشه فرانسوی
 

 

مواد لازم :
فیله بدون چربی خرد شده 250 گرم
پیاز سرخ شده 100 گرم
فلفل دلمل سبز ورنگی 200 گرم
روغن زیتون 5 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
نمک فلفل ادویه بمقدار لازم
رب و سس کچاب 4 قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه:

کل مواد بالا را در ماهتابه تفلون سرخ کرده تا کاملا پخته شود در مرحله اخر بمدت 10 دقیقه حرارت را کم کرده درب ماهتابه گذاشته تا بخار پز شود . در بشقاب قرار داده با سیب زمینی و سبزیجات تزیین میکنیم.

 

 

منبع : سایت آشپزی ایران شف


بازگشت