آموزش طراحی سایت ناگت گیاهی » آشـــپزی به سبـــک الی

 

ناگت گیاهی

 

مواد لازم :
سیب‌زمینی : ۲۰۰ گرم
اسفناج : ۵۰ گرم
هویج : نصف پیمانه، پوره شده
پیاز داغ : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
نخودفرنگی : یک‌چهارم پیمانه
ذرت : نصف پیمانه
پنیر فتا : ۱۰۰ گرم
سس قرمز : به میزان لازم برای سرو
نمک و پودر سیر : به میزان لازم
 
روش تهیه :
سیب‌زمینی را آبپز کرده و بدون آنکه ادویه یا نمک به آن بیفزایید آن را پوره کنید. هویج آبپز شده را هم پوره کرده و به سیب‌زمینی اضافه کنید. در مرحله بعدی نخود سبز پخته را با پوره سیب‌زمینی و هویج ترکیب کنید و آن را به خوبی هم بزنید. می‌توانید این ترکیب را درون غذاساز بریزید و آن را به‌خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
در این مرحله پیاز داغ، ذرت و پنیر فتا را به پوره‌ها اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید. درنهایت نمک، فلفل و ادویه‌ها را به پوره اضافه کنید و اجازه دهید در دستگاه به‌خوبی یکدست شود.برای آخرین مرحله تهیه غذا کافی است این پوره را به‌صورت گلوله‌های کوچک درآورید و با مسطح کردنشان، آنها را در روغن زیتون یا کنجد تف دهید.
 
نکته :
اگر می‌خواهید ناگت شما رنگ و رویی متفاوت داشته باشد، می‌توانید از سبزیجاتی مثل جعفری، اسفناج یا پیازچه استفاده کنید. کافی است ۵۰ گرم از این سبزیجات را ساطوری کرده و به ترکیب سیب‌زمینی و هویج ساطوری شده اضافه کنید
 
نکته :
درمانگران چینی گنجاندن اسفناج سه تا چهار بار در هفته را موجب افزایش طراوت و شادابی پوست‌های خشک می‌دانند و معتقدند این گیاه آبرسانی مناسبی برای پوست‌های خشک انجام می‌دهد
 
بهترین روش برای پختن ذرت
به گفته درمانگران شیوه‌های طبیعی در چین، مصرف یک فنجان از دانه‌های ذرت خام می‌تواند ۴/۱۸ درصد فیبر موردنیاز بدن انسان را در طول روز تامین کند. تامین فیبر بدن یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های ذرت است که تاثیر زیادی در کاهش میزان قند خون به‌ویژه در میان افراد مبتلا به دیابت دارد. علاوه بر این فیبر تامین شده از دانه‌های ذرت موجب کاهش سطح کلسترول موجود در خون می‌شود. این در شرایطی است که دانه‌های ذرت را به‌صورت بخارپز آماده و درنهایت به‌صورت پوره در آورید. آبپز کردن دانه‌های ذرت یا سرخ کردن آن پیش از پوره کردن موجب ازبین رفتن مواد مغذی موجود در دانه‌های ذرت می‌شود

بازگشت