» » » چرا رویه ی کیکم ترک می خورد؟

چرا رویه ی کیکم ترک می خورد؟

 
چرا رویه ی کیک ها ترک می خورد؟
۱. مهمترین نکته برای پخت  کیک  اندازه گیری دقیق است  پس سعی کنید از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید .
۲. فر خیلی داغ باشد .
۳. مقدار  بیکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید. همیشه از قاشق های اندازه گیری مخصوص کیک پزی استفاده کنید.
۴. کیک در طبقه بالا بوده است کیک باید در طبقه وسط فر باشد.
بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *
افزودن