آموزش طراحی سایت شیرینی نخودچی » آشـــپزی به سبـــک الی

شیرینی نخودچی

 



مواد لازم:
پودر هل:1قاشق مرباخوری سرپر 
پودر شکر:نیم کیلو 
خلال پسته :به میزان لازم 
کره:نیم کیلو 
آرد نخودچی:1کیلوگرم 

طرز تهیه:
اول پودر شکر رو با کره مخلوط کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا یکنواخت شوند.کره باید از قبل نرم شده باشد.
آرد نخودچی و پودر هل رو یکباره به مواد اضافه کنید و بعد دستتون رو کمی چرب کنید و مواد رو خوب ورز بدید تا کامل همه چیزا با هم مخلوط شوند
حالا دو دفعه مواد رو چرخ کنید تا کاملا از یکنواخت شدن آن مطمئن شوید.
حتما کار چرخ کردن مواد رو دو بار انجام بدید یا حتی 3 مرتبه چون در کیفیت نهایی بسیار موثره. 

شیرینی نخودچی

 حالا خمیر آماده شده رو روی سطح چرب شده پهن کنید و به قطر دلخواه درش بیارید.روی خمیر قالب بزنید یا اینکه اونو قلقلی کنید و روی هر کدوم از شیرینی ها مقداری پودر پسته یا خلال قرار بدید.داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو داخلش بچینید.فر رو از قبل 10 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی رو 35تا40 دقیقه داخلش قرار بدید. 

شیرینی نخودچی

 

نکات:
1)اگر دوست دارید مقداری زعفران هم به خمیر اضافه کنید. 
2)میتونید مقداری پودر پسته هم داخل خمیر بریزید. 
3)به جای کره میشه از روغن جامد استفاده کرد. 


بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.