مواد لازم :

تخم مرغ خنک 6 عدد  زرده و سفیده جدا را جدا کنید
آرد 300 گرم معادل 2 پیمانه
پودر قند 300 گرم معادل 2 پیمانه سر خالی
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سر خالی
آب جوش یک چهارم پیمانه
نمک یک پنسه
وانیل نوک قاشق چایخوری

 طرز تهیه:

فر رو روی دمای متوسط گرم میکنیم.
کف قالب رو کاغذ روغنی می اندازیم و چرب میکنیم. فقط کف قالب. دیواره قالب به هیچ عنوان چرب نشود چون کیک پف نمی کند
سفیده تخم مرغ رو اونقدر میزنیم تا پف کند و بعد نیمی از پودر قند رو اضافه میکنیم و بازم میزنیم تا پف کند و از ظرف جدا نشود برای اینکه سفیده آب نندازد داخل یخچال قرار دهید.
آرد و نمک و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم و سه با الک میکنیم.
زرده تخم مرغ + وانیل + باقی پودر قند رو با هم زن میزنیم تا کرم رنگ شود.
اینجا باید سریع عمل کنید! آب جوش رو به موادمون اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا مواد کشدار و کرم رنگ شود
نکته مهم: زرده تخم مرغ را حسابی بزنید در هر نوع کیکی فرق نمی کند اینکار باعث می شود تا تخم مرغ بو ندهد.
حالا سفیده تخم مرغ را از یخچال خارج کنید و آرام آرام به مواد قبلی اضافه کنید و دورانی هم بزنید بدون همزن.
بعد آرد را اضافه کنید با لیسک و دورانی کم کم آرد را به مواد اضافی کنید و هم بزنید.
مواد را در قالب 28 سانتی بریزید 1/3 ظرف را می گیرد و حسابی پف می کند.
دمای فر 180 زمان  50 دقیقه
بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید در قالب سرد شود سپس خارج کنید و کلش را سلفون بپیچید تا خشک نشود.
خامه را آماده کنید و کیک را از قطر دو نیم کنید . روی نیمه پایین  و بالا شربت بار بمالید _شکر و کمی گلاب و آب) را بجوشانید اجازه دهید خنک شود.
روی شربت خامه بمالید و بعد گردو و موز یا هر نوع مغز و میوه که دوست دارید دوباره خامه ......
 لایه ها روی هم که قرار گرفت دور تادور و رویه کیک را خامه کشی نید و تزئین کنید.
 
 
 
 
بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *
افزودن