آموزش طراحی سایت شیرینی نعلی » آشـــپزی به سبـــک الی

شیرینی نعلی

 
مواد لازم:
 

کره ٢٠٠ گرم
پودر قند ٦٠ گرم
زرده تخم مرغ ٢ عدد
وانیل ١/٣ قاشق چایخوری
پودر بادام ٤ قاشق غذاخوری
آرد ٤٠٠ تا ٣٥٠ گرم
برای روی شیرینی:
شکلات تیره ١٠٠ گرم
پودر بادام مقداری

 

طرزتهیه:

ابتدا کره نرم شده در دمای محیط رو خیلی کم در حدی که فقط بافتش از هم باز بشه می زنیم و بعد پودر قند رو اضافه می کنیم و به زدن ادامه می دیم تا کاملاً نرم و یک دست شود.عد زرده های تخم مرغ رو به همراه وانیل به کره ضافه می کنیم، همچنان می زنیم تا جائی که به صورت کرم روشن شود.حالا آرد رو الک کرده و با پودر بادام مخلوط می کنیم.بعد مخلوط پودر بادام و آرد رو به کرم اضافه می کنیم.تا جایی آرد اضافه می کنیم که وقتی خمیر و ورز می دهیم با ورز دادن خمیر،خمیرمان صاف و یکدست شود. نیم ساعت خمیر را  داخل یخچال استراحت می دهیم ، داخل سینی فر  کاغذ روغنی می گذاریم  و از خمیر گلوله های تقریباً ٢٠ گرمی برمی داریم،  کف دست لوله می کنیم و بعد با انگشتانمون به شکل نعل در میاریم.

سینی را در فر با حرارت 250 درجه فارنهایت به مدت حدود 20 دقیقه می گذاریم البته این زمان بستگی به فر شما هم دارد بهتر است هر از گاهی را چک کنید.همین که بوی شیرین ها بلند شد و کمی زیر آنها طلایی شد سینی را از فر خارج کنید چند دقیقه اجازه دهید تا خنک شود سپس در شکلاتی که از قبل آب کرده اید فرو ببرید(بهتر است به اندازه ی 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به شکلات آب شده اضافه کنید تا براق تر شود)

 تا شکلات کاملا خودشو نگرفته کمی پودر پسته یا بادام روی آن بپاشید و بگذارید خنک شود.

 


بازگشت