تارت شکلاتی

 

مواد لازم برای تهیه خمیر
۳۶۰ گرم کره یا مارگارین نرم شده
¾ پیمانه پودر شکر معادل ۸۳ گرم
۱ عدد تخم‌مرغ
۱ قاشق چای‌خوری وانیل
۳ ⅓ پیمانه آرد معادل ۴۲۷ گرم
کمی نمک

مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی مخصوص تارت
۲۰۰ گرم شکلات شیری خردشده
۱۵۰ میلی‌لیتر خامه

طرز تهیه خمیر مخصوص تارت
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود. سپس تخم‌مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و خیلی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
در آخر آرد و نمک را اضافه کنید و مقداری به هم بزنید تا مواد خشک هم جذب شود. حتماً با دست‌ها  آن را ورز دهید و به ۴ قسمت تقسیم کنید. در یک کیسه فریزر قرار دهید و برای ۳۰ دقیقه آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود.
 

تارت شکلاتی

 

 بعد از گذشت ۳۰ دقیقه خمیر را دوباره ورز دهید و آن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. اگر ظرف مخصوص تارت را دارید. کاغذ روغنی مخصوص آن را در آن ظرف‌ها قرار دهید و خمیر را در آن‌ها فرم دهید؛ اگر قالب مخصوص ندارید می‌توانید یک کاغذ روغنی را در یک کاسه فرم دهید تا بتوانید خمیر را در آن شکل دهید.و دوباره ظرف‌ها را برای مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم کنید؛ و قالب‌های حاوی خمیر تارت را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا خمیر به رنگ قهوه‌ای در بیاید و ترد و خشک شود. آن را کنار بگذارید تا کامل خنک شود. بعد از خنک شدن آن‌ها را از قالب جدا کنید.
 

تارت شکلاتی

 

برای درست کردن مواد داخلی تارت، اول از همه شکلات‌های خردشده را در یک ظرف کوچک بریزید. خامه را در ظرفی با حرارت ملایم بجوشانید و به شکلات اضافه کنید برای ۲ دقیقه آن را کنار بگذارید تا حرارت داغ خامه به شکلات نفوذ کند بعد شکلات و خامه را به قدری هم بزنید تا شکلات حل شود و یک دست شود .

تارت شکلاتی

 

مواد را در داخل تارت‌ها بریزید و بگذارید تا با دمای اتاق یکی شود.
بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *
افزودن