آموزش طراحی سایت مطالب برای 1393/01/19 » آشـــپزی به سبـــک الی

» مطالب برای 1393/01/19
  برگ های نعناع را دانه دانه می کنیم شکلات تلخ رو آب  می کنیم    برگ های نعناع رو دانه دانه تا ۳/۴ طول برگ داخل شکلات بزنیم و روی سینی که کف اون رو کاغذ روغنی گذاشتیم بمیچینیم و در فریزر می گذاریم تا شکلات سفت شود. ...

خواندن ادامه...
شکلات نعنا
         یک فنجان پسته خورد شده     ۲ و ۱/۲ فنجان آرد     ۱/۲ فنجان نمک     ۳۴۰ گرم کره در دمای اتاق     1 فنجان خاکه قند     ۳۴۰...

خواندن ادامه...
بیسکوییت پسته ای
         قوطی کنسرو لوبیا چیتی (له شده)     ۱ فنجان ماست خامه ای     ۱ ق غ پودر فلفل قرمز     ۱ ق غ فلفل قرمز پرک     ۲ عدد گوجه فرنگی خورد شده ...

خواندن ادامه...
دیپ لوبیا