آموزش طراحی سایت فریتاتا غذای خوشمزه ایتالیایی » آشـــپزی به سبـــک الی

» » » فریتاتا غذای خوشمزه ایتالیایی
 
 

 

 مواد لازم:
تخم مرغ بزرگ ٥ عدد
ژامبون برش داده نشده ٢٥٠ گرم
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
گوجه گیلاسی ١٥٠ گرم
کدو ١ عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
 
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد رو به صورت نگینی خرد می کنیم.
کدو و فلفل دلمه ای رو در مقداری کره تفت می دیم. ته قالب رو چرب می کنیم و تخم مرغ رو هم  می زنیم تا بافتش یک دست بشه و نمک می زنیم.
حالا هم می تونیم مواد رو با هم مخلوط کنیم و یک جا داخل قالب بریزیم و هم می تونیم لایه لایه داخل قالب بریزیم و روش رو با تخم مرغ بپوشونیم. در آخر با حرارت نسبتاٌ پائین  (مثل کوکو) داخل فر قرار می دیم و وقتی تا حدودی خودش رو گرفت فر رو از بالا روشن کنیم تا روی اون هم طلایی بشه.
این غذا را می تونین تکنفره در قالب های کوچک کیک یزدی بریزید به این صورت که ته قالب را چرب کنید مواد ریز شده را لایه لایه بریزید و روی آن تخم مرغ زده شده بریزید
و داخل فر قرار دهید.
 
فریتاتا چیست؟
 فریتاتا (frittata)  یه واژه ایتالیایی است که از فعل (fry)  و (fried egg) به معنای تخم مرغ سرخ شده گرفته شده و طبق گفته ویکی پدیا با یه تفاوتهای جزئی، شباهت زیادی به املت و کیش داره. این غذا با اضافه کردن سبزیجات, انواع گوشت, پنیر و پاستا به تخم مرغ تهیه می شه و تفاوتش با املت در اینه که:
١. در فریتاتا مواد لازمی که بالا اسم بردم قبل از پخت به تخم مرغ خام و زده شده اضافه می شه در حالیکه در املت، مواد روی تخم مرغی که مقداری خودش رو گرفته چیده می شه. ضمن اینکه تخم مرغ فریتاتا رو قبل از پخت می زنن تا حالت ابری و اسفنجی به خودش بگیره و مثل کوکو ضخیم بشه.
٢. حرارتی که برای پخت فریتاتا لازم است کمتر از املت است تا به خاطر ضخامت مایه، وسط مواد هم به خوبی پخته بشه.
٣. املت یه لایه نازک تخم مرغ است و بعد از پخت، یک سمت  املت رو روی طرف دیگه اون تا می کنن ولی در فریتاتا یا همه مواد رو یک جا برمی گردونن تا زیر اون هم طلایی بشه و یا برای اینکار از گریل استفاده می کنن.
٤. بر خلاف املت که معمولاً گرم سرو می شه فریتاتا رو هم می شه گرم و هم سرد سرو کرد و معمولاً اون رو به تکه های کوچک برش می زنن.

 

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.