آموزش طراحی سایت پیاز سوخاری » آشـــپزی به سبـــک الی

 

مواد لازم :
پياز: 4 عدد حلقه شده
آرد سفيد: به مقدار لازم
تخم مرغ زده شده: 2 عدد
شير: 2/1 ليوان
آرد سوخاري: به مقدار لازم
پودر پياز: 1 قاشق چايخوري
پودر سير: 1 قاشق چايخوري
نمك: 1 قاشق چايخوري

طرز تهيه:
1. پيازهاي حلقه شده را ابتدا در ظرفي ريخته روي آن آب بريزيد تا كمي خيس بخورد.
2. پيازها را از آب خارج كرده ابتدا در آرد سفيد سپس به ترتيب در تخم مرغ،شير و در آخر در آرد سوخاري بغلتانيد.
3. حلقه هاي پياز را در روغن فراوان و داغ سرخ كنيد.

بازگشت