آموزش طراحی سایت نکات شیرینی پزی » صفحه 2 » آشـــپزی به سبـــک الی

  روش بن ماری روشی می گوئیم که دو ظرف با دو گنجایش, یعنی یکی کوچک و دیگری و بزرگتر انتخاب می کنیم. آب رو در ظرف زیرین به جوش میاریم و ظرف کوچکتر و روی اون می گذاریم. منتها باید دقت کنیم کف ظرف بالایی از سطح ظرف پائینی حداقل ٣-٢ سانت فاصله...

خواندن ادامه...
بن ماری یعنی چه؟
      اندازه گیری قالب  برای اندازه گرفتن قالب با یک متر از یک طرف لبه قالب تا لبه دیگشو اندازه میگیریم البته جدا از ضخامت لبه و برای اندازه گرفتن عمق قالبتون یک خط کش میذارید وسط قالبتون تا سطح میشه اندازه عمق قالبتون. برای...

خواندن ادامه...
اندازه گیری قالب کیک
    شما حداقل یکبار به یک دستوری برخوردکرده اید که توش نوشته آرد نان یا آرد کیک یا آرد همه کاره و نمیدونستید از کجا تهیه کنید یا جایگزینش چی هست. شاید برای کسانیکه خارج از ایران زندگی میکنند تهیه انواع آردها کار ساده ای باشه ولی در...

خواندن ادامه...
نکات مهم در مورد آرد
  چرا رویه ی کیک ها ترک می خورد؟ ۱. مهمترین نکته برای پخت  کیک  اندازه گیری دقیق است  پس سعی کنید از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید . ۲. فر خیلی داغ باشد . ۳. مقدار  بیکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید. همیشه از...

خواندن ادامه...
چرا رویه ی کیکم ترک می خورد؟