آموزش طراحی سایت بیسکوییت شکری » آشـــپزی به سبـــک الی

 

بیسکوییت شکری

 

 
 مواد لازم :
کره              1 پیمانه
شکر            1 پیمانه
وانیل            1 ق چ
تخم مرغ       1 عدد
آرد              2 و 1/4 پیمانه
نمک            1/4 ق چ
پودر مرنگ   2 ق چ
شکر رنگی
 
 
طرز تهیه:
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
کره را به همراه شکر و وانیل با سرعت متوسط همزن بزنید تا مواد کامل مخلوط شود و رنگش کمرنگ شه و  بافت پفکی پیدا کند، تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر آرد و نمک را مخلوط کنید و الک کنید و آرام آرام به مواد اضافه کنید.
خمیر زمانی اماده شده که خیلی سفت نباشد و به دست هم نچسبد؛ آرد را کم کم اضافه کنید تا  خمیر نرم و خوب داشته باشید.  برای امتحان از چنگال استفاده کنید؛ وقتی داخل خمیر زدید و جای پره های چنگال ماند این خمیر اماده شده و دیگه نیازی به آرد اضافی نیست.
خمیر را به شکل دیسک گرد کنید و داخل کیسه پلاستیک به مدت 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید. بهتر است خمیر یک شب تا صبح در یخچال بماند چون قالب زدن راحت تر می شود و کیفیت بالاتر می رود
در یه سطح آرد پاشی شده خمیر را به ضخامت 6-7 میلیمتر باز کنید و قالب بزنید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید و به مدت 10-12 دقیقه تا زمانیکه کف بیسکویتها طلایی بشه بپزید.

بیسکوییت شکری

 

اجازه دهید بیسکویتها خنک شود. داخل ظرفی پودر مرنگ را به 2 ق غ آب مخلوط کنید و با قلموی تمیز  دور تا دور همون لبه های بیسکویت را مرنگی کنید و روش شکر بپاشید.
برای اون مدلی که قلب وسط بیسکویت شکری شده، یه قالب قلب کوچیک مخصوص شیرینی نخودچی را بعنوان الگو وسط بیسکویت بگذارید و داخلش را با قلمو مایع مرنگ بزنید و شکر را داخلش بپاشید و بعد قالب را بردارید.
 
 
 

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.