» » فيله استيك با سس فلفل

فيله استيك با سس فلفل

 

مواد لازم :

گوشت فيله : 250گرم

فلفل سیاه و نمک : به مقدار دلخواه

روغن یا کره : یک قاشق سوپخوری

خامه : نصف فنجان

گوجه فرنگی : 2 عدد


طرز تهیه :

گوشت را به اندازه های مساوی تکه تکه کرده فلفل را میکوبیم و روی استیک ها می پاشیم و کمی فشار می دهیم که به گوشت ها فرو رود و مدت یک ساعت به همان حال بماند . سپس کره یا روغن را در تابه ریخته خوب داغ می کنیم و هر دو طرف استیک ها را سرخ می کنیم و در دیس قرار می دهیم و خامه گرم کرده را روی استیک می ریزیم و با برش های کوچک گوجه فرنگی آن را تزئین می کنیم .

می توانید به همراه سیب زمین سرخ کرده و سالاد این غذا را میل نماید.



بازگشت