مواد لازم :
شیر یک و نیم پیمانه
پودر ژله آماده 1 بسته
شکر در صورت تمایل

روش تهیه :
ممکنه بعضی از دوستان با مخلوط کردن ژله و شیر مشکل داشته باشن و شیرشون در بیشتر مواقع ببره. با این روشی که خدمتتون عرض می کنم این اتفاق نخواهد افتاد پس با خیال راحت می تونید از شیر درترکیبات ژله ای استفاده کنید .
نکته : پیمانه ای که استفاده می کنید گنجایش 200 سی سی رو داشته باشه نه بیشتر وگرنه نمی تونید از قالب جدا کنید .مثلا پیمانه پلو پز برای این مورد مناسب هست .
ابتدا شیر رو با پودر ژله مخلوط می کنیم.
نکته : دمای شیر خیلی مهمه ، از شیری استفاده کنید که یا سرد باشه یا با محیط آشپزخانه همدما باشد.خوب هم می زنیم .
سپس روی بخار کتری قرار می دیم .
قالب مورد نظر  رو با کمی روغن مایع چرب کنید . سپس با قاشق دسر رو داخل قالب می ریزیم.سپس در یخچال قرار بدین تا دسر ببنده .
برای جدا کردن دسر ؛ ابتدا دور دسر رو بوسیله پشت چاقو  از قالب جدا کنید . سپس به آرامی بقیه دسر رو با کمی فشار دادن به پشت قالب جدا کنید.
می توانید ژله ها را برش زده با میوه های خرد شده مخلوط کنید
بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *
افزودن