» » طرز تهیه لوف با گوشت بوقلمون یا مرغ
 

 

۱ کیلو گوشت بوقلمون یا مرغ  چرخ کرده
۱/۲ یک عدد پیاز بزرگ
۳ پر سیر
۱ عدد تخم مرغ
۱/۲ فنجان ماست خامه ای
۱/۳ فنجان آرد سفید
یک دسته جعفری تازه
فلفل سیاه تازه سابیده
پاپریکا
نمک
۱/۲ فنجان پنیر موزارلا رنده شده
۱/۳ فنجان آرد سوخاری
کره

 

یک قالب کیک یا لوف مستطیلی رو با کره چرب می کنیم و سطح اونو با آرد سوخاری می پوشونیم.

 

 

بوقلمون یا مرغ  چرخ کرده رو در یک کاسه بزرگ می ریزیم و سیرها رو پوست می کنیم و روی گوشت له می کنیم.

 

 

پیاز رو پوست می کنیم و با رنده یا غذاساز خوب خورد می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم.

 

 

تخم مرغ رو اضافه و مخلوط می کنیم.

 

 

ماست خامه ای رو اضافه می کنیم.

 

 

 نمک و ففل و پاپریکا رو اضافه می کنیم.

 

 

جعفری خوردشده رو اضافه می کنیم.

 

 

تمام مواد رو خوب مخلوط می کنیم. سپس ۱/۳ فنجان آرد رو اضافه می کنیم مجددا همه مواد را خوب مخلوط می کنیم.

 

 

 

 

فر رو با دمای ۳۸۵ فارنهایت  گرم می کنیم. 

خمیر رو داخل قالب می ریزیم و در می گذاریم.

 

 

 بعد از حدود ۵۰ دقیقه لوف پخته می شه.

 

 

قالب رو از فر در میاریم و پنیر رنده شده رو روش می ریزیم و  دوباره داخل فر قرار می دیم.

 

 

حدود ۱۰ دقیقه تا زمینی که پنیر آب و برشته بشه در فر میگذاریم.

قالب رو از فر درمیاریم ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا کمی خنک بشه .بعدلوف رو با احتیاط از قالب در میاریم و ورقه ورقه می بریم و سرو می کنیم.

 

 

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *
افزودن