قاتق گوشت

 

مواد لازم:

پیاز یک عدد
آب دو لیوان
زردچوبه کمی روغن و نمک و ادویه
آرد نخودچی نصف لیوان
سیب زمینی یک عدد
شنبلیله و ترخون تازه یا خشک، یک قاشق غذاخوری
گوجه متوسط سه عدد یا یک قاشق رب گوجه

دیزی سنگی
۱- یک پیاز با روغن و زردچوبه، کف دیزی سنگی تفت می‌دهیم تا طلایی شود. بعد آب را اضافه می کنیم.
۲- نمک و فلفل و زردچوبه و آرد نخود و گوشت را با هم خوب مخلوط می‌کنیم و کناری می‌گذاریم.
۳- یک سیب زمینی ورق ورق شده را داخل  دیزی می‌اندازیم.
۴- حالا از مخلوط گوشت و افزودنی‌های بالا، اندازه دو گردو کف دست گذاشته و مثل کتلتِ گِرد، کف دستتان آماده می‌کنیم و در بشقابی کنار می‌گذاریم.
۵- این گوشت‌های شبیه کتلت را یکی‌یکی در دیزی که سیب زمینی و آب جوشان در آن قُل‌قُل می‌کند، می اندازیم.
۶- شعله زیر دیزی را کم می‌کنیم، یک قاشق غذاخوری شنبلیله و ترخون تازه یا خشک به مواد دیزی اضافه می‌کنیم؛ بیش از این مقدار ممکن است دیزی را کمی تلخ‌مزه کند.
۷- سه گوجه‌فرنگی تازه متوسط، رنده و به دیزی اضافه می‌کنیم،
۸- دیزی سنگی باید حدود یک ساعت، نرم و آرام بجوشد تا جا بیفتد.
قاتٌق به معنای روزی حلال است.
بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *
افزودن