قهوه اسپرسو

 

 دو قاشق غذاخوری قهوه را داخل کروپ دستگاه اسپرسو می ریزیم و به دو قسمت قهوه کوب دستگاه فشار می دهیم تا متراکم شود و خامه اش دربیاید.
کروپ قهوه را داخل دستگاه جای می دهیم و لیوان را زیر آن قرار می دهیم .
قهوه داخل لیوان ریخته می شود باید سرلیوان خالی بماند.
کف شیر را هم با دستگاه اسپرسو درست می کنیم به این صورت که شیر را داخل شیر جوش می ریزیم و لوله بخار را با قاشق بزرگ روی قهوه می ریزیم.
نکته:
قاشق همیشه سمت راست فنجان و دسته قاشق چسبیده به دسته فنجان باید باشد.
بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *
افزودن