توپک های شکلاتی

 
مواد لازم برای 10 نفر:
شکلات شيري 150 گرم، ريز خرد شده
خامه غلیظ 170 گرم
کیک شکلاتی 175 گرم، ساده خرد شده
بادام چرخکرده یکدوم فنجان
ترافل رنگي یا پودرکاکائو به مقدار لازم، برای تزیین

طرز تهيه:
شکلات را در شیرداغ کن کوچکی ریخته و آن را در داخل شیرداغ کن متوسطی که یک چهارم از آن محتوی آب در حال جوشیدن است قرارداده و مرتباً آنرا بهم بزنید تا شکلات کاملاً آب شود (روش بن ماری).
اجازه دهيد شکلات آب شده کمی خنک شود، سپس خامه را با آن مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی به دست آيد.
خرده های کیک و بادام چرخ کرده را در کاسه متوسطی ریخته و مخلوط شکلات را به تدریج به آنها اضافه کرده و مواد را خوب باهم ترکیب کنید تا خمیر یکدستی به دست آيد، سپس خمیر را بهمدت 30 تا 45 دقیقه در یخچال قراردهید تا سرد و مقداری منسجم شود.
خمیر را به 20 تا 25 قسمت تقسیم کرده و هریک از آنها را بصورت یک توپ كوچك درآورید و بعد توپهای تهیه شده را در ترافلهای رنگي و یا پودر کاکائو بغلتانید و در پایان، توپهای شکلاتی را داخل کاغذهای شکلات کوچک قراردهید.

بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *
افزودن