کیک نسکافه

 

مواد لازم :
۲ پیمانه آرد، ۲۴۰ گرم
۲ پیمانه شکر ۴۰۰ گرم
۱/۲ قاشق چایخوری نمک 
۱ پیمانه کره , ٢٢٦ گرم
۳ قاشق غذاخوری نسکافه 
۱/۲ پیمانه شیر، ۱۲۵ میلیگرم
نصف  پیمانه آب داغ ، ۱۲۵  میلیگرم
۲ عدد تخم مرغ 
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۲ قاشق چایخوری وانیل 
نصف پیمانه شکلات  مایع
گردو خرد شده به مقدار کافی

طرز تهیه :
اول فر را  روشن کنید درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا۱۸۰ درجه سانتیگراد .
قالب را با قلم مو چرب کنید  و آردبپاشید .
آرد و نمک و شکر رو با هم مخلوط کنید.
سه قاشق عذاخوری نسکافه را در لیوان اب گرمی حل کنید و کنار بگذارید.
کره را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود اما مراقب باشید جوش نیاید سپس نسکافه حل شده در آب را به کره اضافه کنید و خوب هم بزنید.
شیر و وانیل و تخم مرغ و بکینگ پودر رابا هم مخلوط کرده به مدت ٣ دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
مایع نسکافه و کره را  که درست کرده بودید  و سرد شده را به آرد اضافه کنید و یک دقیه هم بزنید .
وقتی مخلوط شدند مخلوط شیر و وانیل و تخم مرغ، بکینگ پودر  را که آماده کرده بودید را اضافه کنید.   سپس در قالب بریزید و 35 دقیقه بگذارید تا پخته شود. 
با یک خلال دندان تمیز بعد از 35 دقیقه چک کنید که کیک پخته شده یا خیر بعد از پخته شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس با شکلات آب شده آن را تزئین کنید.
بازگشت
بازدید کننده عزیز, شما هنوز به عضویت سایت در نیامده اید.
پیشنهاد می کنم در سایت ثبت نام کنید و یا وارد سایت شوید.
نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler
کد را وارد کنید: *
افزودن